Атанас Гергинов: Проблемите на малките населени места са ми дълбоко познати

Подкрепяме млад кандидат за кмет, в листата имате и представител от вашето село

Кандидатът за кмет от КОАЛИЦИЯ “ЗА ПРОМЯНА” и кандидати за общински съветници се срещнаха с жителите на с. Копиловци. Над 60 души се бяха събрали в залата на читалището. Възникнаха много въпроси. Като основни се очертаха проблемите с липсата на вода, канализацията и лошата инфраструктура. В Копиловци няма канализация. Водата като цяло е със слабо налягане. В по-високите части на селото почти я няма. “Улиците не са кърпени от над 10 години, а за цялостно асфалтиране не можем и да мечтаем”, оплакаха се от селото.
 
“Проблемите на малките населени места са ми дълбоко познати. Проблемът с канализацията и напояването се очертава като глобален. В програмата си съм заложил възстановяване на основните напоителни канали. Предвиждам още нов начин за изкупуване на земеделска продукция и привличане на инвеститори в преработвателната промишленост. Подкрепяме млад кандидат за кмет, в листата имате и представител от вашето село. Ваш е ангажиментът да бъде избран, за да работи лично за проблемите на село Копиловци”, заяви кандидатът за кмет на Кюстендил Атанас Гергинов.
 
“Искрено благодарим за съдействието на Мая Манолова като народен представител от град Кюстендил и правителството на Пламен Орешарски за ремонта на залата, в която провеждаме срещата. През управлението на правителството на Пламен Орешарски бяха отпуснати 22 хил.лв., с които беше направен и ремонт на покрива на кметството”, похвали се Мирослава Костадинова, кандидат за общински съветник от КОАЛИЦИЯ “ЗА ПРОМЯНА”.