Михаил Миков: Благодаря на кмета на Бобошево за грижата за хората  

Лидерът на левицата подкрепи успешния кмет Крум Маринов

„Искам да благодаря на нашия кмет за всичко, което е направил за хората в Бобошево и да го уверя, че той има нашата подкрепа“. Това заяви пред събралите се членове и симпатизанти в клуба на БСП в Бобошево председателят на БСП Михаил Миков. Той призова всички да не се поддават на провокации на другите политически сили, а отново да подкрепят Крум Маринов. „Той е доказал, че е много способен човек с всичко, което е постигнал за хората в общината“, каза още лидерът на левицата.
Михаил Миков подчерта, че БСП винаги е отстоявала интереса на хората и ще продължава да го прави навсякъде. Той припомни предложението на левицата за по-справедливо прогресивно данъчно облагане, социалната политика на БСП, насочена към хората, предложенията в сферата на образованието и много други инициативи, отново насочени към обикновения човек.
 
Крум Маринов: Вярвам, че бобошевци ще ме подкрепят, защото знаят какво съм направил за тях
 
„Вярвам, че хората в община Бобошево ще ме подкрепят, защото знаят какво съм направил за тях“. Това заяви кандидатът за кмет на БСП за Бобошево и настоящ кмет на общината Крум Маринов при срещата си с председателя на БСП Михаил Миков в предизборния щаб на партията в града. Маринов припомни, че благодарение на него и екипът му е решен един от най-важните проблеми на хората – липсата на аптека в града. „Въпреки обещанията на хората от ГЕРБ ние сме тези, които успяхме да решим този сериозен проблем“, подчерта кметът на Бобошево.
Благодарение на Крум Маринов Бобошево, освен с нужната аптека, разполага и с модерен спортен комплекс – стадион, открито футболно игрище, открит тенис корт, открит баскетболен корт, закрита спортна зала и хотелски комплекси.  Крум Маринов каза също, че реализирането на тези успешни проекти, както и околовръстният път на града е благодарение на правителството на БСП.