Михаил Миков: Дупница ще получи по-добро управление чрез Иван Ибришимов

Лидерът на БСП благодари на младите в листата за куража и смелостта

„Формулата на БСП за тези избори в Дупница е най-подходящата за този град. Тя дава възможност за много по-широка подкрепа от партийната“. Това заяви председателят на НС на БСП Михаил Миков на пресконференция в града, където се срещна с кандидата за кмет на левицата за Иван Ибришимов, водача на листата на партията Станислав Павлов и актива на БСП от общината. Миков изрази убеденост, че Дупница ще получи добро управление чрез кандидата за кмет на левицата, водачът на листата на общинските съветници и самите тях. Лидерът на БСП благодари и на младите хора в листата за смелостта и куража да се изправят в предизборната битка. Председателят на БСП подчерта, че консолидацията на социалистите в Дупница многократно увеличава шанса на партията за успех на местните избори.
Михаил Миков бе категоричен, че мащабните инфраструктурни проекти в общината, както и всички останали, ще бъдат по-успешно реализирани, ако кандидатът за кмет Иван Ибришимов спечели изборите. Лидерът на левицата допълни, че наред с големите проекти трябва да се наблегне и на развитието на малките населени места.

Ибришимов: Благодарен съм, че БСП застана зад мен

„Благодарен съм, че именно БСП застава зад мен“. Това заяви кандидатът за кмет на БСП за Дупница Иван Ибришимов. Той подчерта, че акцентът в неговата програма е социалната сфера и проблемите на хората в общината. Ибришимов каза също, че в програмата му е заложен и бюджет за всяко село.


Станислав Павлов: Всички заедно ще работим за развитието на Дупница

„Както аз така и всички в листата за общински съветници на БСП ще работим за развитието на община Дупница“. Това заяви водачът на листата на партията в града Станислав Павлов. Той посочи, че всички в нея ще решават ежедневните проблеми на хората, като използват целия си опит.

Станислав Владимиров: Иван Ибришимов е човекът, който ще реализира промяната в Дупница

„Заставам плътно зад Иван Ибришимов. Убеден съм, че с подкрепата на БСП, коалиционните партньори и дупничани нашият кандидат ще успее да реализира промяна в града”, заяви организационният секретар на БСП Станислав Владимиров. Той пожела успех на кандидата за кмет на левицата и изрази своята увереност в победата на тези избори.
По-късно през деня председателят на БСП Михаил Миков ще посети и село Джерман, община Бобошево, село Соволяно и село Драговищица. Той ще участва и в откриването на кампанията на социалистите в град Кюстендил.