Мая Манолова участва с младежи във флашмоб в Кюстендил

Сеп 29, 2014 Новини БСП 0 1821

Атрактивната предизборна кампания на социалистите в Кюстендил продължи днес с флашмоб

Атрактивната предизборна кампания на социалистите в Кюстендил продължи днес с флашмоб. Водачът на листата на коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ за Кюстендил и областта Мая Манолова се включи в селското хоро заедно с младежи и граждани на Еврейския пазар в града. "Благодарение на младежката организация в Кюстендил правим привлекателна, атрактивна и приятна за гражданите на нашия град кампания. Този флашмоб е част от нея и искаме чрез него да привлечем вниманието на кюстендилци, че има избори в неделя”, подчерта Манолова.
 
“Граовското хоро, което изпълнихме, е емблемата на нашия край, сложно хоро. То носи настроение, заряд, всички го харесват. Това е позитивен знак към хората в Кюстендилска област, че идват избори, че отиваме с усмивка, с приятелство и, че сме за честна феър-плей кампания и с призива: “Нека да спечели този, който е направил най-много за Кюстендил, а това сме ние", каза водачът на листата с номер 22 за Кюстендил и областта.
 
Манолова припомни, че по идеи на младежите бяха организирани игра на пейнтбол, "Битката за червената крепост", благотворително парти, на което бяха събрани пари за детска площадка в Кюстендил, провеждат се безплатни прегледи за профилактика на рак на гърдата, като вече са прегледани 1000 жени. 
 
"Стигнахме с червения кемпер до всяко село, до всеки квартал, надяваме се до всеки човек в Кюстендилска област. Водим открита кампания и разговаряме с хората, за да чуем болката и очакванията им, да дадем отговор на въпросите, които ги вълнуват. Протестирахме в началото на нашата кампания срещу политическите уволнения и срещу реставрирането на кадри на ГЕРБ. Благодарение на масовия ни протест, политическите уволнения бяха спрени. Сега протестираме срещу увеличаването на цената на тока и се надяваме, че и този наш протест ще завърши с успех. Истинският успех ще бъде в неделя, тъй като се надявам кюстендилци да оценят коя партия е работила най-много, най- добре, най-полезно в интерес на хората", коментира водачът на листата на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ за Кюстендил и областта с №22 в бюлетината Мая Манолова.
 
Инициативата е част и от Европейската седмица на движението.