Първан Дангов: Безхаберието на ГЕРБ вкара Дупница в спирала от кризи – БСП имаме решения и хората го знаят

19.10.2023

„Трите мандата безхаберие на ГЕРБ вкараха Дупница в спирала от кризи. Нужни са ясни действия и конкретни стъпки, за да променим това. БСП познаваме проблемите и имаме решенията. И вие го знаете, защото ни познавате, доказали сме го във времето”. Това заяви кандидатът за кмет от "БСП за България" Първан Дангов по време на срещи с жители на общината.

"В резултат на това безхаберие градът и селата са в непрекъсната криза по отношение на качеството и количеството питейна вода”, посочи социалистът. Първан Дангов бе категоричен, че са необходими спешни инвестиции в инфраструктурата. „В програмата си сме заложили периодична подмяна на всяка улична настилка, с водопровод и канализация, и план за преодоляване на недостига на вода”, подчерта кандидатът на „БСП за България”.

В разговора за здравеопазването той заяви категоричната позиция на БСП за равен достъп до здравеопазване на всички, включително и на тези, които нямат платени здравни вноски, като те ще бъдат за сметка на общинския бюджет. „Необходим е и ефективно работещ диагностично-консултативен център”,  посочи Дангов.

„Ще правя регулярни срещи с директорите на училищата с професионална насоченост за адаптиране на учебните планове, така че да се отговаря адекватно на нуждите на бизнеса и младите хора да могат да остават и се реализират в общината”, каза още кандидатът за кмет на „БСП за България” в Дупница.