БСП – Кюстендил и Илияна Йотова поздравиха стоматолозите по случай професионалния им празник

Фев 09, 2015 Новини БСП 0 1906

Всички стоматолози, извършващи дейност на територията на град Кюстендил, получиха лични поздравителни адреси по случай професионалния им празник от БСП – Кюстендил и евродепутата Илияна Йотова

Всички стоматолози, извършващи дейност на територията на град Кюстендил, получиха лични поздравителни адреси по случай професионалния им празник от БСП – Кюстендил и евродепутата Илияна Йотова.

“Убедена съм, че всеки един от Вас се е доказал като изключителен специалист в сферата на стоматологията. Безспорно Вашата професия е много важна и престижна, защото от здравето на зъбите зависи възможността ни да се храним, да общуваме, да се усмихваме, да имаме добро самочувствие“, пише евродепутатът Илияна Йотова в поздравителния адрес. Тя припомня известна мисъл на френски философ Рене Декарт , според която „Здравето е първото човешко благо и основа на всички други блага в живота”. „И в тази мисъл Вие имате отговорната задача да се грижите за първото благо, за да можем да си позволим и другите блага“, допълва Йотова.

„Най-искрено Ви желая здраве, вяра, професионални успехи и признание за всички Вас, които се грижите ежедневно за денталното здраве на жителите на Община Кюстендил”, пожелава и председател на БСП – Кюстендил Катерина Янчева.